Портал „Дијаспора на вези“ почео са радом

dijasporanis.com - Portal „ Dijaspora na vezi “ počeo sa radom

Портал „Дијаспора на вези“, намењен Србима у расејању, почео је са радом. Овај портал оформљен је како би Срби изван матице на једном месту могли да пронађу значајне информације из различитих области – друштва, економије, образовања, културе и спорта. Осим актуелности, портал доноси и интервјуе са истакнутим личностима, као и интересантне приче људи који су из Србије кренули у непознато и постигли значајне успехе.

„Дијаспора на вези“ генерише вести из расејења служећи као извор информација пре свега Србима изван матице, али и као информатор матици о активностима и деловањима у дијаспори. Представници удружења и медија, као и појединци из дијаспоре могу се активно укључити путем мејлова инфо@дијаспоранавези.рс и дијаспоранавези@гмаил.цом и достављати новости из својих заједница, чиме би допринели правовременом информисању људи у дијаспори.

Информативни портал „Дијаспора на вези“ резултат је истоименог пројекта Медиа и реформ центра Ниш, који се реализује уз подршку Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова, и у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са дијаспором Града Ниша.

loading
giuseppe zanotti scarpe giuseppe zanotti outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti scarpe italia outlet giuseppe zanotti scarpe italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti Pandora Australia Pandora Sale Pandora Charms Pandora Jewelry Pandora Charms Australia Pandora Ireland Pandora Ireland Pandora Charms Ireland Pandora Bracelets Ireland Pandora Ireland cheap ralph lauren ralph lauren cheap ralph lauren outlet ralph lauren australia ralph lauren outlet australia cheap ralph lauren polo Tiffany Sale Tiffany UK Cheap Tiffany Michael Kors UK Michael Kors Outlet Michael Kors Bags Michael Kors Outlet UK thomas sabo onlineshop thomas sabo online shop thomas sabo sale thomas sabo outlet http://www.kwindy.com/ Thomas Sabo Charms