Нови градоначелник Ниша преузео дужност

Као први човек града учинићу све да грађани Ниша живе боље, изјавио је на примопредаји дужности у Градској кући новоизабрани градоначелник Ниша Дарко Булатовић. Досадашњи градоначелник Зоран Перишић честитао је Булатовићу нову функцију, истичући да град предаје на управљање у бољем стању него што га је затекао 2012. године.

dijasporanis.com - novi gradonacelnik

Стари и нови градоначелник Ниша на једном месту, на свечаности поводом примопредаје дужности градоначелника. Као што је ред одлазећи градоначелник је прво честитао Булатовићу, а онда се осврнуо на свој рад у претходне четири године.

– Оно у шта сам сигуран је да остављам град у бољем стању него што сам га затекао, рекао је Перишић и нагласио да ће нови градоначелник имати увек његову помоћ.

-Сигуран сам да ће у тиму који је формирао бити пуно оних који желе да му дају пону подршку у оставрењу његових програмских циљева.Експозе који је презентовао ових дана у Скупштини града за мене је био заиста импресиван.Чак И да се уради један део онога што је планирао биће добро,а експозе је показао да на моје место долази са врло озбиљним намерама И са јасним циљевима И то могу да кажем не као сада већ бивши градначелник већ И као члан председништва странке којој припадамо.Позивам нове градске већнике да помогну градоначелнику у раду, а Дарку желим успешне прве четири године на месту градоначелника, рекао је проф. др Перишић.

– Учинићу заиста све што је у мојој моћи да се ниједан градјанин Ниша не постиди оним што будем радио. Прошлости се не стидим, желим да заједно са својим тимом допринесем да нам грађани буду задовољнији и срећнији, да у оквиру локалне самоуправе остварују своја права кроз управе које ће бити другачије организоване, где ће бити другачији однос запослених према грађанима у остваривању њихових права. На крају, да сви заједно учинимо да наши суграђани живе боље, изјавио је новоизабрани градоначелник Ниша Дарко Булатовић.

Извор: http://www.ni.rs/

loading
giuseppe zanotti scarpe giuseppe zanotti outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti scarpe italia outlet giuseppe zanotti scarpe italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti Pandora Australia Pandora Sale Pandora Charms Pandora Jewelry Pandora Charms Australia Pandora Ireland Pandora Ireland Pandora Charms Ireland Pandora Bracelets Ireland Pandora Ireland cheap ralph lauren ralph lauren cheap ralph lauren outlet ralph lauren australia ralph lauren outlet australia cheap ralph lauren polo Tiffany Sale Tiffany UK Cheap Tiffany Michael Kors UK Michael Kors Outlet Michael Kors Bags Michael Kors Outlet UK thomas sabo onlineshop thomas sabo online shop thomas sabo sale thomas sabo outlet http://www.kwindy.com/ Thomas Sabo Charms