Ryanair otvara novu liniju iz Niša za Bratislavu

dijasporanis.com rajan

Ryanair, najomiljenija evropska niskotarifna aviokompanija danas (16. Maja) objavljuje novu liniju iz Niša za Bratislavusa sa dva leta nedeljno koji počinju 31. Oktobra ove godine pored već najavljene linije za Berlin.

Rayanair predstavlja zimski red letenja iz Niša za 2016. Godinu:

  • Ukupno 2 nove linije: za Berlin (2 leta nedeljno) i Bratislavu (2 leta nedeljno)
  • 4 povratna leta nedeljno do/iz Niša
  • 60, 000 putnika na godišnjem nivou

Potrošači i putnici u Srbiji ove zime dobijaju još dve linije iz Niša i mogu da očekuju dalja unapredjenja kroz program Ryanaira ‘Always Getting Better’ koji uključuje nove linije, nove tehnologije, novi enterijer avio kabina i veću ponudu niskih cena.

Ryanair će proslaviti objavu nove linije Niš-Bratislava puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od €19,99 / RSD 2.444 za putovanja u novembru mesecu 2016. godine. Ove niske cene karata dostupne su na sajtu www.ryanair.com do četvrtka u ponoć (19. Maja).

David O’Brien iz Menadzmenta Ryanaira izjavio je u Nišu:

“Ryanair se raduje objavljivanju nove linije iz Niša za Bratislavu od 31. Oktobra 2016. godine pored već najavljene linije za Berlin na našem prvom aerodromu u Srbiji i 32. destinaciji Ryanaira. Ove nove linije su idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače i mi se radujemo otvaranju dodatnih linija u buducnosti.

Kako bi proslavili otvaranje nove linije, puštamo u prodaju avio karte Niš-Bratislava sa početnom cenom od €19,99 / RSD 2.444 za putovanja u novembru mesecu koje se mogu kupiti do četvrtka u ponoć (19. Maja). Kako će se karte po ovim fantastično niskim cenama brzo rasporodati savetujemo kupcima da što pre odu na sajt www.ryanair.com i ne propuste ovu priliku.“

Izvor: http://nis-airport.com

loading