Novi gradonačelnik Niša preuzeo dužnost

Kao prvi čovek grada učiniću sve da građani Niša žive bolje, izjavio je na primopredaji dužnosti u Gradskoj kući novoizabrani gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Dosadašnji gradonačelnik Zoran Perišić čestitao je Bulatoviću novu funkciju, ističući da grad predaje na upravljanje u boljem stanju nego što ga je zatekao 2012. godine.

dijasporanis.com - novi gradonacelnik

Stari i novi gradonačelnik Niša na jednom mestu, na svečanosti povodom primopredaje dužnosti gradonačelnika. Kao što je red odlazeći gradonačelnik je prvo čestitao Bulatoviću, a onda se osvrnuo na svoj rad u prethodne četiri godine.

– Ono u šta sam siguran je da ostavljam grad u boljem stanju nego što sam ga zatekao, rekao je Perišić i naglasio da će novi gradonačelnik imati uvek njegovu pomoć.

-Siguran sam da će u timu koji je formirao biti puno onih koji žele da mu daju ponu podršku u ostavrenju njegovih programskih ciljeva.Ekspoze koji je prezentovao ovih dana u Skupštini grada za mene je bio zaista impresivan.Čak I da se uradi jedan deo onoga što je planirao biće dobro,a ekspoze je pokazao da na moje mesto dolazi sa vrlo ozbiljnim namerama I sa jasnim ciljevima I to mogu da kažem ne kao sada već bivši gradnačelnik već I kao član predsedništva stranke kojoj pripadamo.Pozivam nove gradske većnike da pomognu gradonačelniku u radu, a Darku želim uspešne prve četiri godine na mestu gradonačelnika, rekao je prof. dr Perišić.

 – Učiniću zaista sve što je u mojoj moći da se nijedan gradjanin Niša ne postidi onim što budem radio. Prošlosti se ne stidim, želim da zajedno sa svojim timom doprinesem da nam građani budu zadovoljniji i srećniji, da u okviru lokalne samouprave ostvaruju svoja prava kroz uprave koje će biti drugačije organizovane, gde će biti drugačiji odnos zaposlenih prema građanima u ostvarivanju njihovih prava. Na kraju, da svi zajedno učinimo da naši sugradjani žive bolje, izjavio je novoizabran gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

 Izvor: http://www.ni.rs/

 

 

loading