Конкурс за дописнике из дијаспоре

Конкурс за дописнике из дијаспоре

 

Канцеларија за сарадњу са дијаспором Града Ниша и Медиа и реформ центар Ниш, у сарадњи са Нишвил џез фестивалом, организовали су Конкурс за дописнике из дијаспоре.

Општи циљ пројекта јесте да се домаћој јавности приближе дешавања која се организују у дијаспори, као и да се у дијаспори и иностранству извештава о збивањима у матици.

Специфични циљ пројекта је да се победници Конкурса представе домаћој јавности и дијаспори широм света, као и  да остваре учешће на Нишвил џез фестивалу, од 13. до 16. августа 2015. године у  Нишу. Награђени дописници ће такође извештавати на српском језику за дијаспору и на званичном језику земље  у којој живе.

Најбољи текстови победника Конкурса биће у билтену Канцеларије за сарадњу са дијаспором Града Ниша за јул 2015. године. Свих шест првонаграђених дописника из дијаспоре биће учесници Округлог стола са темом „Унапређење извештавања из дијаспоре и о дијаспори“, 14. августа за време Нишвил џез фествала 2015. Од Округлог стола се очекују конкретни предлози за унапређење извештавања из дијаспоре и о дијаспори.

Пројекат је подржала Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону Министарства спољних послова Републике Србије.

Период имплементације: 2015.

loading
giuseppe zanotti scarpe giuseppe zanotti outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti scarpe italia outlet giuseppe zanotti scarpe italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti Pandora Australia Pandora Sale Pandora Charms Pandora Jewelry Pandora Charms Australia Pandora Ireland Pandora Ireland Pandora Charms Ireland Pandora Bracelets Ireland Pandora Ireland cheap ralph lauren ralph lauren cheap ralph lauren outlet ralph lauren australia ralph lauren outlet australia cheap ralph lauren polo Tiffany Sale Tiffany UK Cheap Tiffany Michael Kors UK Michael Kors Outlet Michael Kors Bags Michael Kors Outlet UK thomas sabo onlineshop thomas sabo online shop thomas sabo sale thomas sabo outlet http://www.kwindy.com/ Thomas Sabo Charms