Дарко Јањевић

 

Биографија аутора

Дарко Јањевић је рођен 1987. године у Нишу, где је завршио гимназију „Светозар Марковић“ и дипломирао на одсеку за новинарство Филозофског факултета као први у класи. Добитник је више награда и стипендија, међу којима је и једногодишњи боравак на Универзитету у Монтани у Сједињеним Америчким Државама. Од 2012. ради за српску редакцију „Дојче велеа“ у Бону, као новинар и организатор ТВ програма. Говори енглески, немачки и руски језик.

Списак свих блог постова овог аутора:

Верујете ли у живот после краја смене?

21. феб 2014.

Западњаци у Србију углавном долазе из задовољства, да би се добро провели. Имамо оно што њима недостаје: бурне изласке и бучне журке. На другој страни, ми у иностранство најчешће идемо због пара. Моја генерација напушта своју земљу из невоље, због посла или дипломе, па им је када стигну у Немачку ноћни живот последња брига.

 

Опширније

 


Балканска браћа

22. нов 2013.

Колико човека промени живот у страној земљи? Одговор је: прилично. Навикнете да псујете на другом језику, да пијете нове врсте пива, и да се, што је у Немачкој нормална ствар, поздрављате са непознатим особама приликом изласка из лифта

 

Опширније

 


Немачка – мит и стварност

3. окт 2013.

За многе младе и образоване људе из Србије, Немачка представља готово митолошко место, као држава индустрије, квалитета и дисциплине, врхунских аутомобила и пива. За неке друге, она је место у којем живе хладни и затворени људи, без смисла за хумор и са много предрасуда према Балканцима.

 

Опширније

 


 

loading
giuseppe zanotti scarpe giuseppe zanotti outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti scarpe italia outlet giuseppe zanotti scarpe italia giuseppe zanotti scarpe outlet giuseppe zanotti italia giuseppe zanotti Pandora Australia Pandora Sale Pandora Charms Pandora Jewelry Pandora Charms Australia Pandora Ireland Pandora Ireland Pandora Charms Ireland Pandora Bracelets Ireland Pandora Ireland cheap ralph lauren ralph lauren cheap ralph lauren outlet ralph lauren australia ralph lauren outlet australia cheap ralph lauren polo Tiffany Sale Tiffany UK Cheap Tiffany Michael Kors UK Michael Kors Outlet Michael Kors Bags Michael Kors Outlet UK thomas sabo onlineshop thomas sabo online shop thomas sabo sale thomas sabo outlet http://www.kwindy.com/ Thomas Sabo Charms